De hotels

in de Azoren

Natuur

De natuur van Barbados is heel bijzonder en zeer uiteenlopend. De maagdelijk witte rotsen contrasteren sterk met heftige rotspartijen waar de golven wild op klappen. De natuur van Barbados kan voor ontspanning zorgen, maar biedt ook mogelijkheden voor wilde watersport-uitjes. Wie inheemse dieren wil zien moet naar één van de natuurparken. De meest betoverende flora en fauna vind je echter onder water: wie gaat duiken of snorkelen zal schitterend gekleurde vissen en koraalriffen tegenkomen.
Flora & Fauna

Barbados is omringd door water, waardoor snorkelen of duiken een must is. Op Barbados hoef je niet ver te zoeken voor een bijzonder, afgelegen strandje. Witte stranden met wuivende palmen en ontzettend bijzondere rotspartijen zijn op Barbados geen uitzondering. Het landschap kan best wild zijn, maar er zijn genoeg veilige wandelpaden waarmee je het eiland op je gemak kan verkennen.

Het meest interessante van het wilde dierenleven van Barbados vind je onder de golven. Duiken is dan ook de beste manier om de meest bijzondere vissen te ontdekken maar ook al snorkelend aan de westkust is er al ontzettend veel te zien, zoals gekleurde visjes, koraal en zeeschildpadden. Op het land is er ook het een en ander aan fauna te zien, zoals de groene aapjes. Deze groene aapjes zijn heel speels, wanneer je ze tegenkomt kun je dus beter je handtas goed in de gaten houden!