De hotels

in de Azoren

Restaurants

De restaurants in Barbados staan vooral bekend om hun verse producten die meestal rechtstreeks van de markt komen. Daarnaast heeft Barbados door zijn ligging omring door oceaan natuurlijk de meeste verse vis en zeevruchten voor het uitkiezen. Veel restaurants in Barbados hebben een prachtig uitzicht op de oceaan, waardoor je diner extra speciaal gemaakt wordt.

Wat je ook doet in Barbados, probeer sowieso wat van de bijzondere specialiteiten van het eiland. Lokale brouwerijen brouwen zowel traditionele bieren als rum, proef de innovatieve lokale culinaire tradities van bijzondere gerechten. Proef vooral de lokaal gevangen tonijn, zalm, garnalen, kreeft of zelfs (voor wie durft) dolfijn!
Traditioneel eten & drinken

 • Coucou
  Deze maïsmaaltijd met pudding is een typisch Barbadiaans gerecht. Pudding en saus geserveerd met gestoomde zoete aardappelen geserveerd in olie gebakken uitjes is wat je van een traditioneel gerecht op Barbados kunt verwachten.
 • Cohobblopot
  Dit kruidige vlees gerecht is wat gedurfd en staat ook wel bekend als peperpotje is een zeer geliefd gerecht bij vele lokale bewoners. Het gerecht is naast de vele visgerechten een echt vleesgerecht voor wie van wat pittig eten houdt.
 • Rum
  Rum is dé drank van Barbados. Je vindt er honderden verschillende rumsoorten in zowel de bars als in winkeltjes over het hele eiland. Er wordt ook nog veel rum op traditionele wijze gebrouwen waardoor de drank een zeer bijzondere en originele smaak heeft op dit eiland.
 • Banks Beer
  Het lokale bier van Barbados is Banks bier. Dit lichte gouden biertje is gemaakt van hop en gerst. Het wordt over het hele eiland gedronken.

Restaurants in Bridgetown

 • Jenn Health & Beauty Supplies
  In dit restaurant kun je terecht voor allerlei lekkere kleine hapjes, vegetarische gerechten, verse tonijnsaladesandwiches, verse fruitsapjes en andere gezonde hapjes.
 • Lobster Alive
  Dit populaire restaurant staat bekend om zijn heerlijk verse zeevruchten met een prachtig romantisch uitzicht op zee. Kies je eigen kreeft uit de watertank. Verser kan niet!
 • Nelson’s Arms
  Dit druk bezochte café restaurant is gelegen midden in het belastingvrij winkelgebied. Heb je honger gekregen van al het winkelen? Hier kun je terecht voor een goede lunch met verse vis, of pasta met kip.
 • Oscars on the Wharf
  Oscars is de perfecte plaats om even wat te drinken met een plakje cake terwijl je de grootste boten langs ziet varen. Daarnaast kun je er ook heerlijk dineren, ook al is de kaart wat beperkt. De garnalen zijn heerlijk.
 • Tim’s
  Kies wat je wilt van het buffet met keus uit allerlei soorten gerechten met onder andere bonen, rijs, macaroni en verse vis. Tim’s is een erg populair casual restaurant.